Jakuzzi kínálatunk

Kizárólag manufakturális rendszerben, nagy gondossággal készített VitalSpa® jakuzzikat, azaz prémium masszázsmedencéket értékesítünk.

Aruba Eco jakuzzi

Ideális 2-3 személy részére

„Azt mondták, nincs ennyiért olyan jakuzzi, ami faburkolatú, hőszigetelt és fémvázas… …aztán megtaláltam az Aruba Eco masszázsmedencét ”

Egy jól felszerelt, de a családi medencéknél kisebbet keres? Akkor hadd mutassam be Önnek az Aruba Eco-t. Felszereltsége igen magas, teljesítménye kimagasló.

Az Aruba nem csak Önt kényezteti, hanem a pénztárcádat is. Elérhető jakuzzi azoknak, aki a minőséget és a prémium jakuzzit keresik, de megelégszenek kevesebb fúvókával és masszázspumpával.

Férőhely
1 fekvő, 2 ülőhely

1

Méret (cm)

200 x 150 x 80

Fuvóka

32 db

Masszázspumpa
1 db

Haiti jakuzzi

Ideális 3-4 személy részére

Haiti modellünkre bátran mondhatnánk, hogy „alapmodell”, de valahogy mégsem az. Nyaralótulajdonosok és családok körében nagyon népszerű típus, kiváló ár/érték aránnyal:

Ugyanolyan magas minőségű anyagok alkotják, mint drágább modelljeinket, mégis mérsékeltebb az ára, mert a fúvókákból, motorokból és kiegészítő vezérlőiből kevesebb került elhelyezésre, ami egyesek szerint nem hátrány hanem előny…

Talán ez a magyarázat arra, hogy rendkívül nagy népszerűségnek örvend, rengeteg otthon és nyaraló büszkélkedik az Haiti jakuzzival, és a tulajdonosok pedig élvezik kellemes, relaxáló hatását.

Ha azon gondolkodik, hogy saját jakuzzit vásárol, kifejezetten ajánljuk, hogy ezt a típust is vegye figyelembe, hiszen igen pihentető élményt tud nyújtani!

Férőhely
1 fekvő, 5 ülőhely
1

Méret (cm)

206 x 197 x 90

Fuvóka

31 db

Masszázspumpa
1 db

Aruba jakuzzi

Ideális 2-3 személy részére

Méretét és ergonómiai kialakítását tekintve megegyezik az Eco változattal, viszont felszereltségét tekintve gazdagabb. Egymástól függetlenül kapcsolható két masszázsszivattyúval, több pezsgő érzésért felelős levegőszabályzóval, és magasabb masszázsélményt nyújtó fúvókákkal rendelkezik.

A dupla masszázsszivattyú nagyon praktikus akkor, ha erős és intenzív masszázsélményre is vágyunk. A két külön vezérlés lehetővé teszi, hogy valamelyikük csupán a meleg vízben szeretne megpihenni, míg a másik intenzíven szeretné masszíroztatni magát.

Az Aruba ECO modellünkhöz képest plusz fúvókák lettek elhelyezve főként a háthoz és látványosan megnöveltük a masszázserőt mindenhol. Hagyja, hogy jakuzzija két masszőr igyekezetével dolgozzon azon, hogy Ön teljesen el tudjon lazulni!

Férőhely
1 fekvő, 2 ülőhely

1

Méret (cm)

200 x 150 x 80

Fuvóka

52 db

Masszázspumpa
2 db

Új

Florida jakuzzi

Ideális 3-4 személy részére

Ezt a modellt a gyertyafényes, romantikus esték ihlették. Gondoljon csak bele, milyen csodálatos lenne párjával kizárni mindent, és csak egymásra figyelni a nyugalom szigetén.

 A Florida a jakuzzik Mini Morissza. Kompakt mérete ellenére (216x160x78 cm, 1 ülő és 2 fekvő hely) igen magas felszereltséget kínál. 2 tágas és mély fekvőhelye Pazar kényelmet ad a magas embereknek is. 2db nagyteljesítményű masszázs-szivattyúval rendelkezik, melyek külön kapcsolhatóak, e mellé pedig 51 db masszázsfúvóka társul, ezzel maximális élményt és felfrissülést nyújtva Önnek és Párjának.

 Akkor is ideális választás, ha csak kisebb helye van a beépítésre, vagy a nyílászáróin keresztül egy nagyobb jakuzzi nem férne be. Akár azért választja, mert Önnek elég egy kevesebb férőhelyes modell, akár azért mert nagyobb nem férne el, az Florida jakuzzi mindkét esetben az ideális választás.

Férőhely
2 fekvő, 1 ülőhely

1

Méret (cm)

216 x 160 x 78

Fuvóka

51 db

Masszázspumpa
2 db

Új

Madiera jakuzzi

Ideális 3-4 személy részére

Tágas belső tér, ergonomikus, dupla fekvőhellyel kialakított családi medence ami kis helyigénye miatt különösen jó választás ott, ahol nincs kellő tér a Bermuda családi medencének. Külső mérete mindösszesen 2×2 méter, de a belső kialakítása a lehető legnagyobb! Ideális 4 fős családoknak. „L” alakú fekvőhely kialakítása igazi „beszélgetős” medencévé teszi a Madeirát. Kényelmes és biztonságos belépője hűsölő ülés is egyben.

 Kiscsaládos ügyfeleink közül többen ezt a modellt választják, ha a helyszín nagyobb medence fogadását nem teszi lehetővé. A Madeira tökéletesen alkalmas arra, hogy a családtagok a hétvégéket együtt töltsék, beszélgessenek, a medencében mókázzanak.

Férőhely
2 fekvő, 2 ülőhely

1

Méret (cm)

200 x 200 x 93

Fuvóka

54 db

Masszázspumpa
2 db

Calypso jakuzzi

Ideális 3-4 személy részére

Méretét tekintve ugyanakkora, mint a Haiti „alapmodellünk”, viszont felszereltségét tekintve gazdagabb. Egymástól függetlenül kapcsolható masszázsszivattyúval, több pezsgő érzésért felelős levegőszabályzóval, és magasabb masszázsélményt nyújtó fúvókákkal rendelkezik.

 A dupla masszázsszivattyú nagyon praktikus akkor, ha többen használják a jakuzzit, és valamelyikük csupán a meleg vízben szeretne pihenni, míg a másik intenzíven szeretné masszíroztatni magát. Így aki csak üldögélni szeretne, nem kell a háta mögötti fúvókákat egyesével nyitnia és zárnia.

Plusz fúvókák lettek elhelyezve főként a háthoz és a fekvőhelynél pedig a comb tájékára, sőt megnöveltük a levegődúsítók számát is.

Hagyja, hogy jakuzzija két masszőr igyekezetével dolgozzon azon, hogy Ön teljesen el tudjon lazulni.

Férőhely
1 fekvő, 5 ülőhely
1

Méret (cm)

206 x 197 x 90

Fuvóka

48 db

Masszázspumpa
2 db

Új

Grenada jakuzzi

Ideális 3-4 személy részére

Kialakítását tekintve a Calypso fiataltestvére, merthogy kialakítása és mérete nagyon hasonló. Fekvőrésze a Calypso fordítottja és mélymasszázs ülőkéje pedig a magas embereknek is kitűnő kényelmet és páratlan masszírozó élményt kínál. Egymástól függetlenül kapcsolható masszázsszivattyúval, különleges LED világítással kialakított pohártartókkal és intenzív combfúvókákkal rendelkezik.

 A különleges kialakítású mély masszázsülőkéje intenzíven masszírozza nemcsak a hátat, hanem a fáradt vállakat és a puha fejpárnái pedig hosszú időre is kényelmet adnak. Dupla masszázsszivattyúi kellő intenzítást és kényelmes felhasználást nyújtanak az egész családnak.  Pontszerű és erős fúvókák lettek elhelyezve főként a háthoz és a fekvőhelynél pedig a comb tájékára, hogy Ön teljesen el tudjon lazulni

Férőhely
1 fekvő, 4 ülőhely

1

Méret (cm)

200 x 200 x 93

Fuvóka

56 db

Masszázspumpa
2 db

Új

Barbados jakuzzi

Ideális 5-6 személy részére

Hat fős társaságok, családok, vagy kikapcsolódni vágyó emberek kitűnő helyszínéül szolgálhat otthon, vagy minden apartmanban egy ilyen jól felszerelt jakuzzi. Ezért többnyire panzió és szálloda tulajdonosok válasszák ezt a kellően tágas és különösen jól felszerelt 6 ülőhelyes Barbados modellünket.

Számtalan extrával felszerelt nagyméretű jakuzzi, melyben a vízeséstől kezdve a látványos világító pohártartokón keresztül intenzív vállmasszázs fúvókával felszerelt két extramély ülést is kialakítottunk. A combhoz pedig 12 extra levegőfúvóka is választható, ami óriásit dob a baráti összejövetelek hangulatán.

Férőhely
6 ülőhely

1

Méret (cm)

220 x 220 x 93

Fuvóka

49db

Masszázspumpa
2 db

Bermuda jakuzzi

Ideális 4-5 személy részére

Az elegáns megjelenésű és tökéletesen kényelmes fekvőhelyből kettő is jár a Bermuda tulajdonosoknak!

2 széles fekvőhely közé 3 ülőhely lett kialakítva. A tágas fekvőhelyek ráadásul „L” alakban fekszenek, ami ideális, ha párjával szeretne meghitten beszélgetni, hiszen közben láthatják egymás arcát.

Több 3 gyermekes ügyfelünk is ezt a modellt választotta, mert tökéletesen alkalmas arra, hogy bármely koraestét együtt töltsenek, beszélgessenek, mókázzanak. Ilyenkor a szülők birtokba tudják venni a fekvőhelyeket, míg a gyerekek köztük tudnak játszani, ejtőzni.

 Több ügyfelünk állítja, hogy a Bermuda a kertipartik ékköve. Nincs is jobb, mint a kellemes, meleg vízben ülve kapcsolódni, borozni, beszélgetni barátainkkal.

Férőhely
2 fekvő, 3 ülőhely

1

Méret (cm)

228 x 228 x 90

Fuvóka

49 db

Masszázspumpa
2 db

Bali jakuzzi

Ideális 4-5 személy részére

Magasabb ár fekvése ellenére az Bali jakuzzi népszerűsége töretlen- ő a legkeresettebb modellünk, a kiemelkedően magas felszereltség és a piac egyik legjobb ár/érték arányának és speciális méretének köszönhetően.

Felszereltsége, személyre szabhatósága abszolút megéri az árát, hiszen ez az a jakuzzi, ami teljesen személyre szabható. Ezt 3 külön kapcsolható masszázsszivattyú biztosítja, amely segítségével mindenki el tudja dönteni, hogy éppen mire vágyik: csupán ejtőzni a kellemes, meleg vízben? Vagy erős, mélyreható masszázsélményre vágyik? Szabályozza kedvére!

 A 2 db szabályozható vízeséses fejpárna, lágy esésű vízcsobogók, és a különleges világítás teszi ezt a kialakítást még vonzóbbá.

Férőhely
1 fekvő, 4 ülőhely

1

Méret (cm)

231 x 195 x 90

Fuvóka

77 db

Masszázspumpa
3 db

Atlantis jakuzzi 

Ideális 5-6 személy részére

Ezt a jakuzzit úgy tervezték, hogy a legjobbat nyújtsa Önnek. Az Atlantis egyik legfullosabb jakuzzink. Elképesztő masszázsélménnyel kápráztatja el használójáit: 4 külön vezérelhető masszázsszivattyú és 73 db masszázsfúvóka és a különlegesen kialakított fekvő és ülőhelyek biztosítják ezt az elképesztő áramlást! 
Ráadásul ehhez az élményt energiatakarékosan biztosítja.

 Ez az a jakuzzi, amiben mindent a saját igényére és hangulatára szabhat: akár lágy, akár intenzív, mély, dögönyöző masszázst szeretne. Atlantis Jakuzzit azoknak fejlesztették, akik az átlagnál igényesebbek, imádják a luxust és megérdemlik az osztályon felüli kényeztetést az otthonukba is.

Férőhely
1 fekvő, 5 ülőhely
1

Méret (cm)

231 x 231 x 95

Fuvóka

73 db
Masszázspumpa
4 db

Goa jakuzzi

Ideális 5-6 személy részére

Mára az apartmanok és szállodák elengedhetetlen kelléke lett ez a feszített víztükrű megoldás. Panzió és szálloda tulajdonosok válasszák elsősorban a hatékony vízkezelés és tisztítás, az egyszerű karbantartás és a 6 körkörös ülőhely kialakítása miatt. Miért ne élvezhetné Ön otthonában is a kényelem luxusát?

 A körmedencés kialakítás miatt egyszerre akár hatan is használhatják a jakuzzit, ami így baráti összejövetelek, beszélgetések felejthetetlen kelléke lehet. A beépített LED szín terápia pedig órásit dob a hangulaton egy nyári, vagy téli estén.

Férőhely
6 ülőhely

1

Méret (cm)

238 x 96

Fuvóka

33 db

Masszázspumpa
2 db