Skip to content

Garancia

Minden egyes masszázsmedence olyan gondoskodással készül, mint egy kifinomult óra: alkotóelemről alkotóelemre készítik medencekészítő mestereink.

Rendkívüli minőség, hosszú élettartam

15 év
garancia
Vázszerkezet
10 év
garancia
Medencehéj
3 év
garancia
Elektronikus alkatrészek
3 év
garancia
Csővezetékek

A masszázsmedencét a kiszállítás előtt és a beüzemeléskor is ellenőrizzük és átvizsgáljuk.

A VitalSpa medencék minden nemzetközi szabványnak megfelelnek – CE jelöléssel, illetve a TÜV független tanúsító szervezet kiváló minősítésével rendelkeznek. Ez a precíz ellenőrzési folyamat garantálja, hogy a legjobb medenceminőséget élvezhesd évtizedeken át. A VitalSpa medencék rendelkeznek ÁNTSZ engedélyel, így közületekben is használhatók.

VitalSpa 3 szintű gondoskodás

Jakuzzi vásárlás előtt

A jakuzzi akkor adja a maximális élményt, ha tökéletesen illeszkedik a térbe, mind technikailag, mind stílusát tekintve. Van amit csak a tapasztalt jakuzzi szakértő szeme lát, ezért díjmentes helyszíni felmérést biztosítunk. Szakértő kollegáink segítenek a legjobb medence kiválasztásában.

Jakuzzi vásárláskor

Tudjuk, hogy mindenkinek más az igénye ezért az összes VitalSpa modellt kiállítottuk törökbálinti bemutatótermünkben. Bemutatókertünkben valódi környezetben és működés közben ki is próbálható a VitalSpa élmény. Szakértő kollegáink készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésre, legyen az a fúvókákkal, elrendezéssel, felszereltséggel kapcsolatos. A vásárlást követően kiszállítjuk és „kulcsrakészen” adjuk át a medencét. Nagyobb kihívást jelentő helyszínek esetében, pl. ahol daruzni kell, igény esetén ezt is intézi cégünk.

Jakuzzi vásárlás után

Gondtalan fürdőzés éveken keresztül…
A vásárlást követően is törődünk masszázsmedencéd egészségével. Válassz különböző szolgáltatlási csomagjanikból és meghatározott időközönként elvégezzük a karbantartási munkákat, legyen szó vízkezelésről vagy téliesítésről!