Skip to content

Gyakran ismételt kérdések

Finta Róbert - Üzletvezető

Egyéb kérdésekre szívesen válaszolok személyesen, telefonon vagy e-mailben. vitalspa@splatform.hu +3630 155 6445

Mennyi idő a telepítés?

Legfeljebb 3-4 hét a gyártási idő még a csúcsszezonban is, mivel a gyártás Magyarországon történik. Raktárkészletről választott modell esetében pár nap allatt leszállítjuk.

Számít-e a vízkeménysége?

Nem számít, amennyiben a telepítést mi végezzük. A beüzemelés során lágyított és optimalizált ásványi anyag tartalmú vízzel töltjük fel a medencét.

Nem fog a vízől idővel korhadni a faburkolat?

Nem, de 2 évente kezelni kell a fát a megfelelő minőség tartása végett. A masszázsmedencék külsőborításához Thermowood faburkolatot használunk. Ez egy hőkezelt fa, amelyben a fa rostjait alkotó kapillárisokat lezárjuk, azért, hogy ne tudjon nedvességet magába szívni. A Thermowood 100%-ban természetes, időtálló és korhadásmentes.

Mennyi időt igényel havonta a karbantartás?

Nagyjából havi 30 perc karbantartást igényel a VitalSpa jakuzzi. 1-2 hetente érdemes a szűrőt kimosni (10-15 perc). Emellett hetente érdemes ellenőrizni a víz tisztaságát és Ph-értékét. Az értékek eltérése esetén ezek könnyen korrigálhatóak a vízkezelő szerekkel. A beüzemelés során részletesen bemutatjuk a teendőket.

Hány év garancia van a termékekre?

A masszázsmedence vázszerkezetére 10, a medencehéjra 5 az elektronikus alkatrészekre és a csővezetékekre 2 év garanciát adunk. Szaunák esetében 3 év teljeskörű garancia.

Mennyi áramot fogyaszt egy jakuzzi?

Átlagos működés esetén, a medence méretétől függően havonta 12-15 ezer forint plusz áramköltséggel számolhatunk – ezt a hatékonyságot a 4 évszak hőszigeteléssel érjük el

Mit kell tudni a masszázs medencék hőszigeteléséről?

Több rétegben történik a szigetelés. Nem csak a teljes medence testet, hanem a fa oldalburkolatot és a medence talapzatot is. Precíz, tökéletes illesztéseket, és egy speciális, zárt cellás hőszigetelést alkalmazunk, amiben a mikrocellák száma magasan az átlag felett van. így a hővezetési tényező értéke alacsony, ezért kiválóan hőszigetel.

Miért használ a VitalSpa acél vázszerkezetet?

A galvanizált fémszerkezet teljesen vibrációmentes múködést, nagyfokú stabilitást ad, masszív és tartós. A fém nem korhad és a hőmérsékletváltozásoknak is tökéletesen ellenáll.

Mennyi időt kell várni a pótalkatrészre, ha esetlegesen cserére szorul?

A VitalSpa minden termék mindenegyes alkatrészét készleten tartja. Hazai gyártóként a hazai országos szervízhálózat azonnal rendelkezésre áll.

Ki tudom-e próbálni?

Törökbálinti bemutatókertünkben és termünkben egyaránt kipróbálhatóak egyes modelljeink.