Skip to content

Technológiák

Thermowood faburkolat

Időjárásállóság, stabilitás

A hőkezelés hatására a faanyag nedvességtartalma jelentősen csökken, ezért kevésbé változtatja meg a keresztmetszetét (nem dagad, nem vetemedik és nem zsugorodik), így egy időjárásálló, kültéren is alkalmazható faanyagot nyerünk.

Ellenállóképesség és tartósság

A hőkezelési eljárás során a fa sejtfalainak építőanyagai lebomlanak, ezáltal a baktériumok, gombák és rovarok nem támadják meg, mivel ezen élőlények tápanyagforrása megszűnik.

Balboa intelligens vezérlés

Tiszta, oxigéndús víz

A VitalSpa az amerikai Balboa intelligens vezérléseket használja, hogy ellenőrizze, beállítsa és szabályozza a medence vizét. A világ egyik legjobb vezérlésgyártójának hála könnyen vezérelhető a medence . Segítségével a masszázsfúvókák, a pezsgőfürdő, a fények és a vízhőmérséklet vezérlése is gyerekjáték lesz. Napi két programozható szűrési ciklussal biztosítja a medence hatékony vízszűrését, mely egyedülálló tisztaságot eredményez.

Távoli medencevezérlés

A Balboa okostelefonos (Android és iPhone) alkalmazásnak köszönhetően egy gombnyomással a kívánt hőfokra állíthatja medencéje vizét, aktiválhatja a motorokat.

Ózon autamata vízfertőtlenítő

Környezetbarát és PH semleges fertőtlenítés

Az ózon PH semleges és használatából adódóan jelentősen lecsökkenthető a víz tisztítására szánt vegyszerek mennyisége. Kétezerszer hatékonyabb fertőtleító hatással bír, mint a klór. Minden VitalSpa medence alapfelszereltsége az ózonfertőtlenítő,

Galvanizált fém tartószerkezet

Integrált fém tartószerkezet

Mely vibrációmentes működést és masszív medencét eredményez. A felületkezelt fém tartószerkezet erősebb és jóval tartósabb a fa, vagy a gyenge, nagy hőtágulással rendelkező műanyag vázszerkezeteknél. A fém a fával ellentétben nem korhad, és tökéletesen ellenáll a különböző hőmérsékletváltozások miatt fellépő deformációnak, valamint a rovaroknak és a rágcsálóknak. Ezért a tartószerkezetre 10 év garanciát vállalunk!

4 évszak hőszigetelés

Energiahatékonyság titka

a „4 évszak” hőszigetelő rendszer rendkívüli hatékonysággal konzerválja a vízből származó hőenergiát. Innovatív hőszigetelő rendszere pedig segít az energiaköltségek alacsony szinten tartásában. Ezt úgy éri el, hogy a PU hab szigetelés a medence héjon, a medence talapzatán, az oldalsó burkolaton és ezek illesztéseinél is jelen van. Használaton kívül pedig a külön megvásárolható Thermotető meggátolja a víz felületének hőleadását és a kipárolgást

Eassy control

Személyre szabható vezérlés

A VitalSpa medencéiben mindenki személyre szabottan saját maga állíthatja be a fúvókák hatékonyságát, hogy azok milyen erővel és hatásfokkal működjenek. Az innovatív Easy Control technológia kombinálja a vízpumpa és a masszázsrendszer adta maximális kihasználást, melynek lényege, hogy a karnyújtásnyira lévő vezérléssel tudjuk ki- és bekapcsolni, illetve egyedileg szabályozni.